Het congresgebouw Charles Aznavour – in de buurt van de winkels, restaurants en hotels, en op 5 minuten lopen van het station – is een ideale locatie voor gezellige en geslaagde evenementen. En laat de auto maar thuis.

Montélimar heeft een bevoorrechte ligging in het hart van de Provençaalse Drôme, op de grens met de departementen Ardèche en Vaucluse en aan de ViaRhôna, de fietsroute die Genève via Lyon met Marseille verbindt.

Het congresgebouw Charles Aznavour onderscheidt zich door het grote aantal mogelijkheden die de structuur biedt. Een systeem van verplaatsbare en inschuifbare tribunes voor de organisatie van de meest uiteenlopende evenementen: conventies, seminars, congressen, avondfeesten, beurzen… Natuurlijk met beschikking over ultramoderne audiovisuele middelen en een onberispelijke akoestiek in een aangename omgeving.

AUTOLOOS CONGRES, EEN MUST!
Hotels, restaurants, activiteiten, vervoersnetwerken… en dat alles in de nabije omgeving van het congresgebouw, lopend te bereiken! Een argument dat zowel organisatoren als deelnemers bevalt, die zich gemakkelijk laten overhalen tot een wandelingetje op de charmante Allées Provençales van deze beroemde nogastad.

 

Meer lezen